Over

Welkom op mijn website !


Ik ben Hilde Everloo-Zomerman en woon in Harderwijk samen met mijn man en twee kinderen.

Vanaf de basisschool was ik al graag aan het tekenen en op mijn twaalfde heb ik het olieverf schilderen ontdekt. Op de havo heb ik ook eindexamen gedaan in het vak tekenen.

Ondanks het feit dat ik daarna een meer financiële richting ben ingeslagen, bleef ik toch met regelmaat schilderen. Een jaar na de geboorte van ons 2e kind ben ik gestopt met werken om meer tijd te hebben voor gezin en schilderkunst.

Vanaf 2006 heb ik diverse cursussen gevolgd en 3 jaar bij de Vrije Academie voor Kunsten Nunspeet om nog professioneler te schilderen. Ik heb in mijn schilderijen niet een eenduidige lijn, ik hou van verschillende stijlen en wil mij niet vastleggen aan één in het bijzonder, dat zou me gevoelsmatig te veel beperken.

De technieken van de oude meesters zoals Rafaël (Renaissance) en Rembrandt (Barok) vind ik geweldig, maar ik hou ook erg van de losse toets uit het Impressionisme van o.a. Van Gogh en Monet.

Daarnaast maak ik ook graag wat kleurrijk werk naar mijn eigen stijl. Kortom schilderen blijft iets wat uit het hart en gevoel van het moment komt.

 

Ik maak voornamelijk eigen werk en soms in opdracht olie- of acrylverf schilderijen of portretten in pastelkrijt of olieverf. Al mijn schilderijen en tekeningen zijn 100% handgemaakt zonder gebruikmaking van moderne hulpmiddelen. De schilderijen zijn gemaakt op zeer goede kwaliteit schilderdoek en met kwaliteitsverf. 


Via onderstaande e-mail kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

info@galerie-hilde-everloo.nl

 

Ik wens u veel kijkplezier !


Wisentweg 48


Perenbloesemtak


Lentekriebels 3Copyright © All Rights Reserved