Cursus

Schilderlessen


Hoe pakken we het aan ?


In een kleine groep, maximaal 5 personen, kom je bij mij thuis leren hoe kleuren te mengen, techniek te ontwikkelen en goed te kijken naar je onderwerp. Omdat de groep klein is kunnen beginners en gevorderden prima samen gaan en heb ik ruim tijd om iedereen goed te volgen, advies te geven en van technische tips te voorzien.

Je mag zelf weten wat je wilt schilderen, bedenk hoe jij het vanuit je gevoel zou willen weergeven of probeer het volgens de methode van de impressionist, een oude meester of een andere schilder die je erg aanspreekt.

Ontdek wat je kan en maak je eigen schilderij(en).

Landschap, portret, fantasie in olieverf of acryl, zeg het maar . . .

 

Je hoeft in principe niets mee te nemen. Gebruik van olieverf, acrylverf, penselen, paletmessen, papier is bij de prijs in begrepen. Verder zijn er doeken in diverse maten tegen betaling aanwezig. Hierbij is er keus uit goede budget doeken of stevige (duurdere) kwaliteitsdoeken. Je mag natuurlijk ook zelf je eigen doek meenemen.

 

Je kunt je voor onderstaande cursussen aanmelden via

e-mail: info@galerie-hilde-everloo.nl of

telefoon : 0341-433821.

 

Schilderlessen beginners/gevorderden 2023

In de lessen gaan de beginners het mengen van kleuren ontdekken en verschillende manieren van schilderen met verf, ook leer je welke kwasten/penselen je moet kiezen voor wat je wilt maken. Licht en donker te gebruiken om diepte te krijgen in je schilderij en nog veel meer. Voor diegene die al vaker geschilderd heeft is het een vervolg op de basis, waarbij je zelf mag kiezen wat je wilt schilderen of dit nu van een foto is, een schets of fantasie. Ik sta je bij in het schilderproces en geef aanwijzingen. Denk niet te snel dat kan ik niet, maar probeer en leer. Verras jezelf en probeer bijvoorbeeld eens een portret van je man, kind of kleinkind.

Maar bovenal is schilderen een moment om even tot jezelf te komen en om te genieten.

Inclusief materiaal (doeken niet inbegrepen), koffie en thee.

Dus meld je aan, je kunt op elk moment instromen!

 

De lessen van 2,5 uur worden gegeven op de volgende dagdelen:

maandagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur;

dinsdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur;

dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur;

woensdagmiddag van 13.00 uur tot 15.30 uur;

donderdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur.

 

Adres: Piet Heinlaan 39, Harderwijk

 

Kosten per 10 lessen: € 175,00e-mail: info@galerie-hilde-everloo.nl of telefoon : 0341-433821.Geen les in sommige schoolvakanties en op feestdagen
Werken van cursisten

Copyright © All Rights Reserved